Kultur og strikkefestival 27-29 august 2021

STAND PÅ VÅR FESTIVAL - NYTT KONSEPT

Vi har skiftet navn og fremstår i en ny og bedret utgave. Vi er nå en del av det skandinaviske samarbeidet «Cold Water Festivals.»

Les: https://www.nordicknitlab.com/

 

Vi har mottatt støtte fra Nordisk kulturfond. Vi legger stor vekt på kvalitet i opplegg og gjennomføring av festivalen i tiden framover. Vi skal være en festival for alle aldersgruppen. I det ligger at vi skal ta vare på den norske tradisjonen, og samtidig fange opp nye trender.

 

Midtnorsk kultur- og strikkefestival 27- 29 august 2021 vil legge stor vekt på å presentere norske designere og utviklingen av norsk mote.

I tillegg vil vi legge bedre til rette for de som ønsker å selge sine varer på stand. Vi har i den forbindelse leid en stor hall med god plass der en catwalk står sentralt. I hallen vil vi ha stand lang hallens vegger, i tillegg vil det bli servert mat i lokalet som er utstyrt med bord og stoler. Se ide skissen.

 

Vi inviterer nå aktuelle deltakere på stand til å melde sin interesse. Send din interesse til e-post: mns@mns-festival.no. Merk din interesse med:
Navn på person:
Navn på evt. firma:
Hvilke produkt du ønsker å selge:
Kort om deg selv:
Foto av deg selv og dine produkt:
Ønske størrelse på stand:

 

Vi ønsker oss et bredt utvalg av stand deltakere, både nybegynnere og mer erfarne. Dette er ingen bindende påmelding.

Show More

MAIN PARTNER

ORGANIZER OF THE FESTIVAL

SUPPORTED BY TRØNDELAG COUNTY MUNICIPALITY